lördag 26 januari 2008

JUVELEN BIG 2

I dag har Hubbe och Lise-Lotte varit på utställning. Hubbe skötte sig fint och fick 1 Hp och i gruppfinalen blev han utplockad som 2:a! Domarens kritik löd bland annat "en liten juvel med kavata, fina rörelser och bra bakställ". Det var många hundar som blev utan Hp idag så det var x-tra kul att det gick bra för Hubbe, samma domare dömde också gruppen. Grattis Lotta och Hubbe, bra jobbat!

Idag gick vi en lång skogspromenad, alla lapphundar utom Hera, dvs Idja, Skilla, Vinter och Tekla var med. Hera var hemma och vilade magen ;).

Hundarna har vittring åt olika håll, det finns ju bland annat älg, rådjur, hare, lodjur, vildsvin, grävlingar etc i våra skogar så det finns mycket att sniffa efter. Lodjur har vi haft springande genom gården, grävlingar boat under vår ladugård för länge sedan och vildsvin har bökat bakom vårat hus en bit in i skogen, mindre trevligt...... Älgen har gått genom hagen nyligt och rådjuren är här ofta.....

Idja, mamma till Skilla och Vinter, även farmor till Hubbe. Idja blir 11 år om mindre än en månad men det har varken hon själv eller vi förstått ;).
Anci

Inga kommentarer: