söndag 17 februari 2008

HUBBES HELG och Galle och Åike på besök

Cahppes Hercules alias Hubbe har varit på 2 utställningar i helgen med följande resultat:
Lördag BIR, BIG 1, BIS-5 och en kanonkritik med slutkommentaren att den här ska du vara rädd om!
Söndag BIR, BIG2 och en detaljrik kanonkritik som inte innehöll ett enda fel, detta enligt den välkände lapphundsdomaren Per-Erik Wallin som dömde både rasen och gruppen!
Vi säger bara GRATTIS till Lise-lotte på Lappbergets kennel! Härligt att Hubbe i denna unga ålder faktiskt orkade med 2 dagar, grupper etc, vilken hund och vilken matte ;)! Har tyvärr inga bilder från helgen, men man kan inte får allt =). Kika in på Lappbergets kennels sida.

I övrigt har vi i helgen haft besök av Lotta, Conny, Mika och Kimmy på Sjaunjas kennel, det vart blodpalt (ren) till middag. Mums tyckte vi alla utom våran äldsta son och hans kompisar som föredrog korv med bröd istället =). Så ringde också Karin och Reine som har Cahppes Åike och Cahppes Galle så dom kom hit med tårta och allt, mums! Åike-pojke är sig lik och det gillar vi, märks att han har det lugnt och skönt nu utan en massa löptikar, han är så go "lilla" Åike. Galle, ja jag säger då det, en helmysig kille som verkligen utvecklas jämt och fint, han är lagom stor, slutar säkert på 48 cm, skulle nu tippa att han är runt 47. Han har fått en härlig päls och vad vi tycker sitter allt på rätt ställe, han är en blandning mellan Idja, lite Vinter, Vitt-tass-Åkkra och Skilla, fina pappa Ceakko får ursäkta - men kan också vara stolt över sin fina son. Ja resten kan ni se nedan, vi skäms inte precis för denna yngling, snart 8 månader gammal.
Edvin är nu på väg till Pia i Jämtland och ska fira sportlovet där. Elina och Henrik då, jo dom drar till Särna med våra malamuter och jag och Wille är hemma med valpar och lapphundar.
Ta k för en trevlig helg fam Sjaunja och Andersson-Tallroth!


Anci


1 kommentar:

bigwams sa...

OJJJJ vilken härlig kille , helt fantastisk.
Vad skall det bli av honom , nu får dom andra flytta på sig ............