onsdag 15 april 2009

Det närmar sig



Så här ser Hera ut nu :)

Idag har Hera gått 55 dagar, hon går inte att känna igen när hon är dräktig. Hon blir låg, vill INTE vara inomhus som hon älskar annars, kryper fram när man pratar med henne precis som hon ska dö vilken minut som helst ;-), så när man släpper ut henne så är hon som vanligt igen. Har inte varit med om någon som är som henne när hon är dräktig, inte annars heller för den delen. HERA som är så glad, energisk, lekfull, alltid stabil och orädd blir som förbytt när hon är med valpar :-), har ingen förklaring till varför just hon är så här, men Hera är Hera, tokfia.

Hon var exakt likadan förra gången hon var dräktig, så det är inget nytt. Sedan var hon ju utomordentligt duktig med alltifrån valpning till leverans, förutom att hon inte vill lämna ifrån sig valparna, eller som hon såg det - lekkompisarna!
I övrigt har jag problem med min hemsida, hoppas kunna lösa det snart.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Oj hjälp vilken mage. Där finns det nog många små mini Hera.
Storasyster Indra väntar med spänning på hur många halvsyskon hon ska få. Undra om det blir likadana "studsbollar" som iföregående kull ;)

Många hälsningar från Indra m familj

Anci sa...

Garanterade studsbollar med Hera som mamma =). Pappa Castas är oskyldig till studsdelen ha ha. Bästa hälsningar till Indra och er

Cattlin sa...

Har herabjäbbarna kommit ännu?

Anci sa...

Ja dom är här, det bidde 5 stycken - har bara inte hunnit med att rapportera om det men det kommer snart ;-)

Cattlin sa...

Garttis blev nästan lite orolig att något hade hänt när det var helt tyst. Men nu är jag lugnad :)