torsdag 22 januari 2009

Idja


Vill tacka alla ni snälla människor som kontaktat oss på ett eller annat sätt om vår vän Idja. Det är lite kaos i flocken här hemma, Vinter håller ställningarna ganska bra, men det märks att hon är borta helt klart. För oss har det lagt sig lite och vi kan ändå försöka intala oss själva att vi gjorde henne en välgärnning, men det räcker med att börja tänka för mycket, titta på bilder......så kommer det över en igen, men så måste det få vara.

Again, thank's for your kind words about our big lost of Idja, it mean much to us.

4 kommentarer:

Anonym sa...

3 år sen Zandra gick bort, fortfarande svårt att se kort på henne och prata om henne utan att man blir tårögd. Kommer säkert att vara samma med er =/... Idja var en vacker dam, älskar fotot jag tog på henne, Vinter och Anna =).

Grinna sa...

Så tråkigt med Idja. Det är inte kul att ta bort sina familjemedlemmar. Hoppas att ni har det så bra ni kan under omständigheterna. Många kramar från Jeanette Lundhgren

Anonym sa...

Det är alltid jobbigt när våra kära hundar är borta från oss på ett eller annat sätt. Vi hade ynnesten att ha henne här hemma några dagar. Hon var så väldigt snäll och go, kommer så väl ihåg när hon grävde ner Ceakkos tuggben längst bort i ena hörnet av hagen.
Kram, Monika

Anonym sa...

Vad tråkigt att höra att eran Idja fått sluta sina dagar. Jag kommer så tydligt ihåg hur hon svävade fram i ringen i markim 2005 till ett BIR. En underbar tik som för alltid kommer leva vidare hos mig för sinnebilden av hur en lapphundstik ska se ut och röra sig. Hoppas ni får bearbeta eran sorg och att ni kan trösta er något med hur hon nu lever vidare i sina fina barn, barnbarn och barnbarnsbarn...