torsdag 15 januari 2009

Idja

Våran kära Idja har börjat säga ifrån, hon har ont i sin rygg och har sista veckorna gått på medicin och då varit precis lika frisk och pigg som hon varit i hela sitt snart 12-åriga liv. Men nu verkar det som att hon börjar svara sämre på medicinen också och då måste vi slutligen. om det inte finns mer att göra, ta det tunga beslutet..... . Idja ska dock inte behöva ha ont och lida då det inte finns en dag i hennes liv där hon varit tvungen att åka till veterinären - förutom de sedvanliga vaccinationerna etc, det är ganska otroligt så frisk hon varit. Glädje blandas med tårar här hemma med 2-veckors pigga valpar och så detta med Idja, men vi tar en dag i taget nu. Idja har liksom alltid funnits här hemma, hon är född i en av våra allra första kullar, så utan henne blir det oerhört tomt, vill inte ens tänka tanken just nu.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad tråkigt Anci. Hundliv är ju alldeles för korta och en dag kommer det nödvändiga beslutet att måsta tas. Tungt... Tänker på dig och min absoluta Cahppe-favorit Idja. Trösten är att hon haft ett långt och bra liv. Kram!

Anonym sa...

Usch, sitter här och gråter, och ändå lever hon ju än! Dock vet vi ju alla att Cim väntar på henne, och den dag ni måste ta beslutet så kom ihåg att hon har det bättre hos honom än här, där hon har ont. Kramar från oss också!

Anci sa...

Tack för era ord, dom värmer här hemma ska ni veta...

Unknown sa...

Lider med er! Mentalt blir man aldrig redo att ta bort sin familjemedlem, absolut det värsta som finns. Kram på er alla.